Live op Radio één

Het kan niet op.. Wat fantastisch dat dit allemaal gebeurd..

Gisteravond, dinsdag 7 februari, mocht ik langs komen op het Mediapark in Hilversum. Ik werd als gast uitgenodig om live deel te nemen aan het programma “langs de lijn en omstreken” op Radio 1. Hier mocht ik meer vetrellen over wat ik doe voor daklozen, hoe ik het doe en waarom het nodig is. Heel fijn dat er nu veel aandacht wordt besteed aan dakloosheid in Nederland.

Toen ik in de studio aan kwam, zag ik dat Jan Kooijman voor mij in de studio zat! Ontzettend gaaf dat ik hem een hand kon geven. Dat gebeurd ook niet elke dag..

Ben je benieuwd naar hoe dit interview is verlopen? Je kan het fragment terugkijken/ terugluisteren via onderstaande knop..

1 reactie

  1. Robert op 9 februari 2023 om 15:15

    Heel mooi verwoord Karlee wat jij doet en helpt voor daklozen in Nederland Regio waar jij woont.
    Ja zelf weet ik dat ook als lid van cliëntenraad van Leger des Heils. We hadden dit nog over hoeveel geregistreerde en ongerestreeden daklozen er zijn in Nederland tijdends een vergadering.

Laat een reactie achter