Op TV bij SBS6 – HvN

Onlangs heeft de redactie van Hart van Nederland mijn TokTok pagina opgepikt. Zij vonden het gaaf om te zien dat daklozen een stem krijgen op mijn pagina en wilde hier meer over weten. Nadat ik met ze had gesproken, hadden ze gevraagd of ze hier en korte reportage van mochten maken. Dat vond ik natuurlijk heel tof.

Voor deze reportage had ik gevraagd of Melanie het leuk vond om haar verhaal te vertellen. Na er even over na gedacht te hebben, vond ze dit goed. Op zaterdag 4 februari hadden we afgesproken samen met de reporter en een cameraman. Best spanned om voor zo een grote camera ons verhaal te doen, maar tegelijkertijd ook heel tof.

Afgelopen zondag/ maandag is de reportage uitgezonden op SBS6 – Hart van Nederland. Deze video kun je hieronder bekijken.

Laat een reactie achter