Ik sta in de krant!

Hoe geweldig! Ik sta in het AD van dinsdag 24 januari 2023. En niet alleen, mar samen met Theo!
Ontzettend dat het verhaal van Theo de krant heeft gehaald. Ik hoop nog veel meer mensen te kunnen helpen net als Theo. Het krantenartikel kun je hieronder lezen.

Karlee met het krantenartikel in het AD
Trots dat ik in het AD ben verschenen door het helpen van daklozen
krantenartikel AD - Karlee helpt daklozen
Krantenartikel van 24 januari 2023, waarin Karlee daklozen helpt

1 reactie

  1. Robert op 31 januari 2023 om 07:15

    Heb je eerst gezien op TikTok en vond het direct fantastisch wat je deed met Theo en nu met andere mensen die op straat leven. Zelf heb ik zo situatie als Theo meegemaakt, maar zonder de drugs en drank. 16 jaar geleden kwam ik op de opvang LdH terecht en heb 7 jaar als vrijwilliger gewerkt op de opvang. Nu zo 5 jaar ben ik lid van cliëntenraad sectoraal, regionaal en landelijk. Wij (cliëntenraad) bieden geen hulp, maar bevorderen dat het goed gaat en geven advies om verblijf beter te maken. Heb deze krantenartiekel op mijn FB pagina geplaatst Leger Des Heils. Sectorale raad MOBW, Regionale en landelijke cliëntenraad
    En daar komen ook likes en reactie(s) op. Dus Karlee je bent een topper en ga zo door.

Laat een reactie achter